Η Ιστορία Μας

Η Ιστορία Μας

  JK-Tours, το κλειδί για επιτυχημένες διακοπές!

Η JK-Tours είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με έδρα την Αγία Πελαγία και αγάπη για το νησί της Κρήτης και τους επισκέπτες του. Από την ίδρυση της JK-Tours το 1992, παραμένουμε πιστοί στο όραμά μας: Να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια μοναδική εμπειρία διακοπών στην Κρήτη, με κύρια χαρακτηριστικά την ποιότητα, την ασφάλεια και την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση.

Μέχρι σήμερα, στη JK-Tours έχουμε καταφέρει να είμαστε η πρώτη επιλογή μιας μεγάλης μερίδας επισκεπτών καθώς δίνουμε πάντα έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια που αφορά τις ασφαλείς μετακινήσεις τους. Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων, έχουμε καταφέρει να αναπτύξουμε σχέσεις εμπιστοσύνης αλλά και φιλίας με όσους μάς προσφέρουν την εμπιστοσύνη τους, γεγονός που μας δίνει κίνητρο κάθε χρόνο να γινόμαστε ακόμη καλύτεροι!

Για εμάς, η ευχαρίστηση των πελατών μας είναι πολύτιμη. Βασική προτεραιότητά μας είναι οι αξέχαστες, ανέμελες και απροβλημάτιστες στιγμές που θα περάσουν στην Κρήτη! Για αυτόν τον λόγο, δημιουργήσαμε έναν στόλο από σύγχρονα αυτοκίνητα που συνεχώς ανανεώνουμε και τον εξελίσσουμε.

Εδώ, στη JK-Tours, κύριο μέλημά μας είναι η προσωπική ασφάλεια όσων μας προσφέρουν την εμπιστοσύνη τους. Έτσι, φροντίζουμε κάθε αυτοκίνητο ξεχωριστά να υπόκειται σε αυστηρούς ελέγχους για να είναι απόλυτα αξιόπιστο πριν το παραδώσουμε στους πελάτες μας. Φροντίζουμε, επίσης, να είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα για ένα άνετο ταξίδι.

Κύριος στόχος μας είναι οι επισκέπτες της Κρήτης να απολαύσουν το ταξίδι τους με ασφάλεια, άνεση και να ζήσουν χαλαρωτικές στιγμές με ένα κατάλληλα συντηρημένο και εξοπλισμένο μεταφορικό μέσο. Το μόνο που μένει είναι η διάθεση για εξερεύνηση ώστε να ανακαλύψουν την μοναδική ομορφιά του νησιού.

Η ομάδα της JK Tours στέκεται πάντα δίπλα στους πελάτες της για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες και να λύνει κάθε απορία για οτιδήποτε κι αν χρειαστούν. Είμαστε εδώ για προσφέρουμε τις κατάλληλες συμβουλές για τις μετακινήσεις σας στο νησί και για να το καταστήσουμε τον αγαπημένο σας προορισμό.

Οι φετινές σας διακοπές θέλουμε να σας μείνουν αξέχαστες. Ο τόπος μας είναι ιδανικός για την καλοκαιρινή σας απόδραση, καθώς εδώ θα ανακαλύψετε αμέτρητες εξωτικές παραλίες, θα εντυπωσιαστείτε από τους ανθρώπους και τη διάθεση φιλοξενίας, θα απολαύσετε τις διαδρομές και θα γευτείτε αυθεντικές, κρητικές γεύσεις. Εμείς εγγυόμαστε ότι η ιστορία και η ομορφιά του νησιού θα σας κερδίσουν από το πρώτο λεπτό.

Στη JK-Tours φροντίζουμε η μετακίνησή σας να είναι άνετη για να ανακαλύψετε, από την άγρια ομορφιά του νότιου Ηρακλείου, μέχρι τα φαράγγια και τις γαλαζοπράσινες παραλίες των νότιων Χανίων, από τα μοναδικά αξιοθέατα και τα ιστορικά μνημεία που δεν πρέπει να λείπουν από το πρόγραμμά σας, μέχρι τους πρωτότυπους γαστριμαργικούς προορισμούς που υπόσχονται σπάνιες και ξεχωριστές γευστικές απολαύσεις!

Ξεκινήστε την οργάνωση του ταξιδιού σας, κάνοντας την κράτηση για το μεταφορικό σας μέσο. Κάντε το πρώτο βήμα και εμπιστευτείτε την JK Tours, το κλειδί για επιτυχημένες διακοπές! Ανυπομονούμε να σάς υποδεχτούμε για να σάς προσφέρουμε την κρητική φιλοξενία μέσα από τις υπηρεσίες μας!

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και κάντε κράτηση στην JK Tours για το αυτοκίνητο των διακοπών σας!

 

 

 

 

 

 

 

 

back to top
To jk-tours.gr χρησιμοποιεί Cookies!

Χρησιμοποιούμε cookies, για να σου προσφέρουμε προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Κάνε «κλικ» στο κουμπί «Αποδοχή Όλων» και βοήθησέ μας να προσαρμόσουμε τις προτάσεις μας αποκλειστικά στο περιεχόμενο που σε ενδιαφέρει. Εναλλακτικά κλίκαρε αυτά που θες και πάτα «Αποδοχή Επιλεγμένων»!