Συχνές Ερωτήσεις

1. Πόσο χρονών πρέπει να είμαι για να νοικιάσω ένα όχημα μέσω Rental Cars;

Η ελάχιστη ηλικία για ενοικίαση οχήματος είναι 21 ετών για όλες τις κατηγορίες αυτοκινήτων, εκτός από SUV, 7-SEAT, 9-SEAT, GROUP E, όπου ο οδηγός πρέπει να είναι τουλάχιστον 25 ετών κατά την παραλαβή. Για την εξήγηση των ομάδων αυτοκινήτων, επισκεφτείτε τη σελίδα "Στόλου". Για οδηγούς ηλικίας κάτω των 25 ετών υπάρχει επιπλέον ασφάλεια με επιπλέον κόστος.

Ο ενοικιαστής πρέπει να διαθέτει έγκυρη ευρωπαϊκή άδεια οδήγησης ή διεθνή άδεια οδήγησης, η οποία έχει εκδοθεί τουλάχιστον ένα ημερολογιακό έτος πριν από την ημερομηνία ενοικίασης. Όλοι οι οδηγοί (συμπεριλαμβανομένων τυχόν πρόσθετων οδηγών) πρέπει να διαθέτουν επίσης μια "έγκυρη" άδεια οδήγησης.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ - Μπορεί να ισχύουν και άλλοι περιορισμοί ανάλογα με την ηλικία του οδηγού και τον τύπο του οχήματος. Ανατρέξτε στις Συχνές Ερωτήσεις - Ερώτηση 1 «Πόσο χρονών πρέπει να είμαι για να νοικιάσω ένα όχημα μέσω NM Rental Cars;» για περισσότερες πληροφορίες.

Μια έγκυρη άδεια οδήγησης για όλους τους δηλωμένους οδηγούς - που εκδόθηκαν τουλάχιστον ένα ημερολογιακό έτος πριν από τηνημερομηνία της παραλαβή. Άδειες οδήγησης που προέρχονται από χώρες που δεν ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, πρέπει να συνοδεύονται από διεθνή άδεια οδήγησης και επίσημη μετάφραση. Οι ενοικιαστές που προέρχονται από χώρες που δεν ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, πρέπει να κατέχουν οποιαδήποτε έγκυρη - εκδοθείσα από την κυβέρνηση - δευτερεύουσα μορφή Ταυτοποίησης, όπως ένα διαβατήριο.

Η NM Rental Cars εφαρμόζει αυστηρή πολιτική για το κάπνισμα σε όλα τα οχήματά μας. Θα επιβάλουμε ειδική χρέωση καθαρισμού στον ενοικιαστή, εάν ένα όχημα που έχει επιστραφεί απαιτεί ειδική φροντίδα για την εξάλειψη κάθε ένδειξης καπνίσματος.

Ο ενοικιαστής του οχήματος είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για κάθε κυκλοφοριακή παράβαση, τα πρόστιμα και τα σχετικά έξοδα που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της ενοικίασης και έχει την υποχρέωση να ενημερώσει και τον εκπρόσωπό μας.

Ναι, αλλά ο πρόσθετος οδηγός πρέπει να δηλωθεί στη σύμβαση μίσθωσης με επιπλέον ημερήσια χρέωση που πρέπει να καταβληθεί τοπικά. Ο δεύτερος οδηγός πρέπει επίσης να παράσχει την έγκυρη άδεια οδήγησής του που έχει εκδοθεί τουλάχιστον ένα έτος πριν από την ημερομηνία ενοικίασης. Αυτό μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε τοποθεσία NM Rental Cars καθ 'όλη τη διάρκεια της ενοικίασης.

Βεβαίως μπορείτε. Δεν θα χρεωθείτε αν αυτός ο προορισμός είναι μία από τις βάσεις της Win Rental Cars (Αεροδρόμιο Ηρακλείου ή Χερσόνησος). Στις υπόλοιπες παρεχόμενες τοποθεσίες υπάρχει χρέωση από 10 έως 40 ευρώ.

Υπάρχουν δύο επιλογές.

1: "Γεμάτο σε άδειο" προπληρώνετε το καύσιμο, διαφορετικό ποσό ανάλογα την κατηγορία, και ξενιάζετε. Μπορείτε να επιστρέψετε το αυτοκίνητο χωρίς να ψάχνετε να βρείτε βενζινάδικο.

2: "Ίδιο σε ίδιο" πρέπει να επιστρέψετε το όχημα με καύσιμο τόσο όσο όταν το παραλάβατε. Σε περίπτωση που το καύσιμο είναι λιγότερο θα πρέπει να πληρώσετε τη διαφορά καθώς και θα επιβαρυνθείτε με τέλος ανεφοδιασμού.

back to top
To jk-tours.gr χρησιμοποιεί Cookies!

Χρησιμοποιούμε cookies, για να σου προσφέρουμε προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Κάνε «κλικ» στο κουμπί «Αποδοχή Όλων» και βοήθησέ μας να προσαρμόσουμε τις προτάσεις μας αποκλειστικά στο περιεχόμενο που σε ενδιαφέρει. Εναλλακτικά κλίκαρε αυτά που θες και πάτα «Αποδοχή Επιλεγμένων»!